Kioskas, į kurį traukia labiausiai išalkusieji – tai mėsainių ekspertų vietelė „Burger Kiosk“. Autentiški mėsainiai, lėtai kepti šonkauliukai ir kiti patiekalai nuramins net garsiausią maršą grojantį pilvą. Visi padažai ir kiti ingredientai ruošiami griežtai tik pačių „Burger Kiosk“ šefų, o kai kurių autentiškų džemų ir padažų gamyba trunka net kelias dienas!

Paupio turgus
I-III 11:00 - 21:00, IV-V 11:00 - 22:00, VI 10:00 - 22:00, VII 10:00 - 20:00

Apie šį kioską garsas sklinda visame Vilniuje: tikri mėsainių fanai be abejonių yra girdėję apie firminį šoninės viskio ir raudonojo vyno jautienos mėsainį. O mažiau išalkusiems rekomenduojama pamėginti arančini – nuo švelnių, įdarytų mocarela, iki intensyvaus bolonijos padažo ir žirnelių skonio.