Yakitori – Japonijoje populiarus patiekalas, kuriuo įprastai mėgaujamasi tiesiog triukšmingos gatvės viduryje po ilgos darbo dienos. Tai yra šviežiai pagal visas tradicijas iškepti vištienos, antienos, jautienos ir jūros gėrybių iešmeliai, kurių paskanauti galima Paupyje, „Yakitori Boutique“.
Kadangi Yakitori skirtas dalinimuisi, čia gera užsukti su draugų kompanija ir paragauti bent kelių variacijų. O jų išties nemažai: įvairios ant grotelių keptos mėsos, jūrų gėrybių iešmeliai su skirtingais padažais, lydimais rytų kultūros dvelksmu praturtintais garnyrais: agurkais su jūros dumbliais, Daikon ridikais su citrusiniais vaisiais ar 4 dienas marinuotais naminiais Kimchi. Taip pat verta paragauti ir debesies purumo Bao bandelių bei šildančių azijietiškų sriubų.