Vištienos restas, kuris niekad nedraugavo su nuobodžiais vištienos patiekalais. Vištą jie gali patiekti mažiausiai 30 skirtingų būdų su daugiau nei 100 įvairiausių garnyrų prie jos! Pavadinimas „Peri Peri“  – piri-piri pipiriukų giminaitis. Šie pipiriukai, kitaip žinomi kaip „paukščio akis“, itin paplitę Portugalijos ir Afrikos regionuose, o nutūpę „Peri Peri“ reste, jie atskleidžia šių kraštų skoniui.

Paupio turgus
I-III 11:00 - 21:00, IV-V 11:00 - 22:00, VI 10:00 - 22:00, VII 10:00 - 20:00

„Peri Peri“ vištiena tiekiama iš geriausių Lietuvos ūkininkų, tuomet marinuojama 24 valandas, o galiausiai – paniruojama su slaptais prieskoniais bei skrudinama ir suruošiama kelionei į jūsų lėkštę. Šefo mylimiausias trejetas – Cezario salotos, Buffalo sparneliai ir, žinoma, legendiniai Piršteliai.