Šviežios midijos į „Mollusca“ restoraną atkeliauja net du kartus per savaitę. Šių jūros gėrybių gerbėjai gali rinktis iš daugiau nei 15-os skirtingų variacijų: nuo tradicinės su grietinėlės ir baltojo vyno padažu iki egzotiškesnio varianto su trumų, levandų ar wasabi padažu.

Paupio turgus
I-III 11:00 - 21:00, IV-V 11:00 - 22:00, VI 10:00 - 22:00, VII 10:00 - 20:00

O kur dar krevetės, fantastiško skonio žuvienė, norintiems sušilti, ir kasdien vis kita šviežia dienos žuvis! „Taste the Sea“ – tokiu šūkiu vadovaujasi restoranas „Mollusca“, savo lankytojus kviesdamas į gurmanišką kelionę. Skonių jūra banguoja ir kutena jūros gėrybių gerbėjų skonio receptorius čia pat, „Paupio turguje“.